Ne demek?

Wiki Article

Turfa örgülarda ve yangın merdiveni sahaı daraç olan binalarda kaçış merdiveni inşaatına olanak vermektedir. 

1 mm veya henüz lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına göre çok daha uz ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kabil ederı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının pahaı da 4000 TL den saksılamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi mukannen sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve rapor ile belirlenir.

Tertibat Odası Yangın Bapları : Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının tarafı sıra otomasyon sistemlerine münasip aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın bapsı camlı mümkün.

Dolgu kullanılarak kapı açıkluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda zorlamasız açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda spesiyalist personelimiz aracılığıyla kaleme tuzakınan bu kırmızda;

İnsanların yaşamını kurtaran yangın kapısı; bununla yetinmeyerek yangının farklı bölgelere yayılmasına da mahzur evet. Bu sayede, yangının yaratması umulur kazançlı etkilerini en aza indirir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayan kapıya maruz isimdir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok muteber hale getirmiştir.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe iye olması zımnında yangın simultane insanoğluın istanbul Yanggın kapısı fiyatları tütün zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu kapılar hariçya düz ve kolay açılabilen gestaltya sahiptir.

Isıevet dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat sair kapı imalatları kabilinden bileğildir. Dikkat edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın kapıları hassaten yangın esnasında mutlak kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, yakın yahut yaylı menteşe ile gerekli mantinota mekanizması oluşturulur. Yangın kapısında olması gereken bir gayrı öge ise emniyet adına ihtiyaç duyulan şişatır contalardır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size veri verecektir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Bapları en faziletli kalite ve en usturuplu bedel politikamıza munis olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page